Top 40 legújabb link > Penész - wyw.hu

Szponzorált linkek
Penész kérdések és válaszok
http://ingatlanmagazin.com/dosszie/penesz-dosszie/

Az ingatlanmagazin.com oladlán penész kérdéseket boncolgatunk, elemzünk. Különböző penészes, vizesedő falakra, problémákra keresünk és adunk válaszokat, tanácsokat.

Penész kérdések és válaszok
Biotakarítás hatékonyan
http://www.kataboltja.hu/biotakaritas.php

Hatékony termékek biotakarításhoz, a kataboltja.hu webáruházában. Spray-ek, gélek és sok más egyéb, a takarításhoz szükséges termékek, kedvező árakon.

Biotakarítás hatékonyan
Légkondi árak, klíma akciók
http://www.tomaklima.hu/

Toma Klíma Kft. klímatechnológia és légkondicionálás. Klímaberendezések értékesítése, klíma tervezés , kivitelezés, ingyenes helyszíni felméréssel. A Toma-Klíma Kft. sokoldalú választékot kínál partnereinek különböző műszaki paraméterekben és kategóriában. Minőségi klímakészülékek értékesítése garanciával. Vállaljuk a nálunk forgalmazott készülékek felszerelését, üzembe helyezését.

Légkondi árak, klíma akciók
Tartós utólagos szigetelés megfizethető díjazással.
http://www.falkiszaritas.hu

Ön a legjobb helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a nedves háztól a egészséges klímájú otthonig. Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a szakszerű falszigetelés megoldást elérhető áron. Magyarország egész területén egységes áron kivitelezés előtti épületdiagnosztika a szóba jöhető utólagos falszigetelés módszer kiválasztására. Az utólagos falszigetelés elkészülte után a fal száraz lesz, így Ön megszabadulhat végre az állandó vakolatjavítástól, újrafestéstől, a magas fűtésszámlától, és az egészségi állapot fokozatos romlásától.

Tartós utólagos szigetelés megfizethető díjazással.
Hőszigeteljen a penészedés ellen
http://hoszigeteles-auracolor.hu

A falak penészedése megelőzésének egyik legjobb módja a megfelelő hőszigetelés. Ez meggátolja a páralecsapódást, így a penész sem alakulhat ki. Vállalkozásunk belső és külső hőszigetelési munkálatokat illetve padlásszigetelést vállal korrekt áron és gyors határidővel.

Hőszigeteljen a penészedés ellen
Utólagos falszigetelés, injektálás
http://szigeteles.sytes.net

Penészes dohos, gombás falat az elöregedett szigetelés, illetve a nem szakszerű falszigetelés okozza. Utólagos falszigetelés során a fentiekben említett problémák teljes egészében megszüntethetők. Penészes nyirkos falak az égéségre is ártalmasak, ízületi légúti betegségeket okozhatnak. Ezért is fontos hogy a falak szárazak legyenek. Felújítás előtt érdemes egy falnedvesség mérés mert műszeres vizsgálattal megállapítható a fal nedvességtartalma. Vizes falat ha úgymond csak leverjük a vakolatot majd újra levakoljuk nem oldjuk meg a problémát, az új vakolat is fel fog vizesedni. Felújítás előtt ha vizes a fal ellengethetetlen az utólagos fal-víz szigetelés.

Utólagos falszigetelés, injektálás
Penészedés ellen hőszigetés
http://energiamindenkinek.hu/hu/teruletek/hoszigeteles/

Ha a szigeteléssel bezárjuk a levegőt a lakásba megszűnik a szellőzés. Ezért fontos a megfelelő szigetelés kialakítása. A hőszigetelés mellett választhatjuk még a hővisszanyerő szellőzés beszerelését, ami tovább növeli a közérzetet és valóban visszaszorítja a penészt.

Penészedés ellen hőszigetés
Faga Signum lapostető szigetelés
http://www.profitetoszigeteles.hu/

Ha lakásának, garázsának sarkában penész "virág" virít bizonyára szeretne tőle megszabadulni. Cégünk profilja lapostetők bitumenes szigetelése. A beázás oka a szigetelőanyag mint minden más is amit rég használunk elkopik , elöregszik és nem képes ellátni eredeti funkcióját. Az állapotfelmérés során pontos szakmai leírást adunk a tető jelenlegi állapotáról és az elvégzendő munkálatokról. Az általunk használt bitumenes szigetelőanyag környezetbarát és ellenáll az időjárás viszontagságainak. További információért kérjük látogasson el weboldalunkra és kérje ajánlatunkat akár a javítással párhuzamosan zöldtető kialakítására is.

Faga Signum lapostető szigetelés
Penészes, salétromos fal megszüntetése
http://www.izometal2000.hu/

Régi házaknál sajnos gyakran előforduló probléma a falak nedvesedése, penészesedése, salétromosodása. Ennek előidézője a fal porózussága miatt a talajból felszivárgó nedvesség, amelynek az elöregedett szigetelések már nem tudják útját állni. A nedvesség a falban az esztétikai problémákon túl a levegőt nehézzé és penész szagúvá téve a ház lakóinak az arra hajlamosaknál egészségügyi gondokat is előidézhet. Az izometal falszigetelési eljárás lényege, hogy a téglákat összefogó kötőanyag rétegébe rozsdamentes acéllemezeket juttatunk a falba speciális technológiával, ezzel zárva el a felszálló nedvesség útját. Ahol a fal nem alkalmas ennek a módszernek az alkalmazására ott vegyi szigeteléssel szüntetjük meg a problémát.

Penészes, salétromos fal megszüntetése
Pinceszigetelés
http://www.aquaseal.hu/megoldas-ajanlo/pinceszigeteles.html

www.aquaseal.hu - Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Pinceszigetelés
Szellőztető
http://www.szellozesinfo.hu

www.szellozesinfo.hu - Szellőztető rendszerek, ventilátorok, fűtőelemek és légkondícionálók, párásítók és páramentesítők, központi porszívók és egyéb berendezések kedvező áron.

Szellőztető
Penészmentesítés
http://www.paratlanito.com

A fürdőszobában a párás levegő miatt gyakori a penészesedés. Nem elég csupán eltávolítani a penészt, hanem arról is gondoskodni kell, hogy ne alakuljon ki újból. Egy tipp: tisztítsuk rendszeresen a zuhanyfüggönyt. Ha szövetből van, néhány hetente mossuk ki gépben. A levegő páratartalmát páramentesítő géppel csökkenthetjük.

Penészmentesítés
Páramentesítő és párátlanító
http://www.microwell.hu

A páramentesítő olyan elektromos készülék, amely a levegő páratartalmát mérsékli, így mérsékli a fűtési költségeket és kellemes környezetet hoz létre. A Microwell spol. s r.o. az ezredforduló óta végzi ilyen párátlanítók gyártását, tervezését. Termékei közt megtalálhatók az otthoni páramentesítőktől kezdve ipari és uszodába való párátlanító készülékek is. Főbb jellemzőik az alacsony fogyasztás és zajterhelés. A készülékek változatos színekben is kaphatóak, a gyártó specifikus kéréseket is teljesít.

Páramentesítő és párátlanító
Ipari tisztítószer
http://ipari-tisztitoszer.hu/

Professzionális ipari tisztítószerek, takarítókocsik, és takarítógépek forgalmazása!

Ipari tisztítószer
Hőszigetelő rendszer.hu webáruház
http://hoszigetelorendszer.hu

A Penész kialakulásának megelőzése a megfelelő hőszigetelés választása. A hőhídhatás káros tulajdonságának, látványos és csúnya jelensége a penészgomba. Kiválóan kezelhető a homlokzatok és a tetők rosszul leszigetelt részeit hőszigeteléssel lássuk el. Kérjük szakember segítségét. Látogasson el hozzánk..megéri.

Hőszigetelő rendszer.hu webáruház
Auro penészgátló, penészeltávolító
http://www.auro.hu/hu/peneszeltavolito-peneszgatlo/

Az AURO nagy hatékonyságú penészeltávolító és penészölő családja olyan környezetkímélő és klórmentes megoldás, amely rövid idő alatt ismét egészséges levegőt varázsol otthonába. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó AURO penészeltávolító és penészgátló termékei hatékonyan és tartósan távolítják el a penészfoltokat bármilyen felületről.

Auro penészgátló, penészeltávolító
Nedves falak kiszárítása, nedvesedés megelőzése
http://www.konyv-konyvek.hu/nedves_falak_kiszaritasa_nedvesedes_megelozese_m ...

Michael Balík Nedves falak kiszárítása, nedvesedés megelőzése c. könyvének (Mestermunka sorozat) főbb témakörei a következők: A falak károsodásainak okai, A legalkalmasabb szárítási eljárások kiválasztása, A falazat kiszárításának gyakorlati megoldásai, Felületi átalakítások, A szakvélemények és technológiák hiányosságai.

Nedves falak kiszárítása, nedvesedés megelőzése
Vízszigetelés - Bonasi
http://bonasi.hu/

Vízszigetelés és fal szigetelés tapasztalt szakemberekkel Budapesten a Bonasi.hu-tól!

Vízszigetelés - Bonasi
Takarítás blog
http://tisztitas-takaritas.blogspot.com/

A Becher penészeltávolító tisztítószer megsemmisíti a penészgombákat, és a baktériumokat. Zuhany függönyök, fugák és csempék, falak és ablakok, valamint más nedves helyiségek penész, és baktérium mentesítésére szolgál.

Takarítás blog
Hőszigetelés-Szigetelés
http://hoszigeteles-szigeteles.com/hoszigetelo-rendszer

Hőszigetelő anyagok forgalmazása, értékesítése. Hőszigetelő rendszerek nagy választékban.

Hőszigetelés-Szigetelés
MAGYAR-Festék kft
http://magyarfestek.hu/hoszigetelo-rendszer

Polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek forgalmazása a hőhidak és a penészesedés kiküszöbölésére. Óriási választék, házhoz szállítás saját futár autóinkkal.

MAGYAR-Festék kft
Környezetbarát penészeltávolítás
http://www.edenkert.hu/elet-mod/wellness/penesz-eltavolitasa-kornyezetbarat- ...

A penész eltávolítása az otthonunkból nagyon idegesítő és látszólag soha nem lehet a végére érni. Bemutatunk néhány ötletet, ami remélhetőleg segít majd megszabadulni a penésztől!

Környezetbarát penészeltávolítás
Légtisztító és szagtalanító
http://legtisztito.eu

Levegő tisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket.

Légtisztító és szagtalanító
Vizes falak utólagos szigetelése, épületdiagnosztika, hőkép készítés
http://www.hidrofobia.hu

Vizes, salétromos, penészes falak utólagos szigetelése, pince, szuterén és mélygarázs szigetelések kivitelezése, műszeres épületdiagnosztikai mérések elvégzése. Hőtérkép készítés, és szerkezeti elemek U értékének (hőátbocsátási tényezőjének) pontos kimérése. Kiváló referenciák, több mint 10 éves szakmai múlt.

Vizes falak utólagos szigetelése, épületdiagnosztika, hőkép készítés
Ipari tisztítószer - OG
http://www.ogtisztitoszerek.hu/

Professzionális ipari tisztítószerek forgalmazása Budapesten a hatékony takarításhoz! - OG Tisztítószerek

Ipari tisztítószer - OG
A megoldás a páraszabályozott szellőztetés
http://www.lakasszellozes.hu/peneszmentesites/paraszabalyozott-szelloztetes

Folyamatos, gyakorlatilag érzékelhetetlen légmozgást hozunk létre a lakásban, hogy az elszívott párás, szennyezett levegő helyére friss levegőt hozzunk! A kinti hideg levegő beérkezve a lakásba felmelegszik, ezzel a relatív páratartalom lecsökken, emiatt a harmatponti felületi hőmérséklet is csökken, így a levegőből már nem csapódik ki pára. Ugyanakkor az érzékelhetetlen légmozgás is ezt akadályozza meg, hiszen nem „áll meg” a levegő a sarkokban.

A megoldás a páraszabályozott szellőztetés
Penészedés - egészségügyi problémák
http://www.lakasszellozes.hu/peneszmentesites/egeszsegugyi-problemak-a-magas ...

A lakások, irodák, osztálytermek levegője az emberi életműködés és a háztartási tevékenység folytán elhasználódik, összetétele romlik, telítődik nedvességgel, szagokkal, a lecsapódó pára penészedéshez, a hiányzó légcsere a kórokozók és penészgombák, poratkák felszaporodásához vezet. A szennyezett levegő allergiás tüneteket, betegséget okoz.

Penészedés - egészségügyi problémák
Penészmentesítés, páramentesítés intelligens szellőzéstechnikával
http://www.lakasszellozes.hu/peneszmentesites/

Családok ezreinél működő, bevált megoldást ajánlunk – a páraszabályozott, automatikus lakásszellőzési rendszert. E megoldás lényege, hogy folyamatos légcsere biztosításával ideális szintre beállítja a lakás páratartalmát, ezért a pára nem fog kicsapódni, valamint mindig jó levegő lesz a lakásban. Nem kell kinyitnia az ablakokat a fűtési szezonban egyszer sem azért, hogy jó levegője legyen – ezt megoldja az intelligens szellőzőrendszere. Mindig csak ott és annyit fog szellőzni a lakása, ahol és amennyit szükséges – jelentős fűtési energiát takarítva meg ezzel.

Penészmentesítés, páramentesítés intelligens szellőzéstechnikával
Borsod Klíma- Párátlanítók
http://www.borsodklima.hu/Paratlanito.aspx

Párátlanító páramentesítő készülékek értékesítése országos ingyenes kiszállítással. Termékeink között megtelálható olcsóbb és drágább párátlanító is, több teljesítmény lépcsőben. 12 l/nap és 20 l/nap kapacitású készülékek.

Borsod Klíma- Párátlanítók
penészirtók
http://www.peneszirtok.hu/

Szellőzéssel foglalkozunk rengeteg referenciával és, bármennyire hihetetlen 40 év garanciát vállalunk a munkánkra. A 40 év az a fogyaszóvédelmisek kikótése volt mert mi először véglegeset kináltunk. Szeretnék felkerülni az oldalra úgy érzem van van hozzá fűződő kapcsolatom. Tisztelettel Simon Attila

penészirtók
Új módszerek penész elllen
http://www.haromgabor.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=15

Napjainkban sok új módszer van arra hogy végleg megszabaduljunk a penésztől.

Új módszerek penész elllen
Hanno penészölő
http://www.optimaforma.hu/Hanno-Peneszolo-folyadek-18-14

Nagy hatású folyékony penészölő folyadék a penészgombák ellen.

Hanno penészölő
Midea páramentesítő
http://midea.co.hu

Midea klíma és páramentesítő készülékek, párátlanítók berendezések forgalmazása.

Midea páramentesítő
Épület takarítás
http://www.epulettakaritas.hu/

Minőségi, precíz, és gyors takarítás panel lakásokban és irodákban egyaránt!

Épület takarítás
Orczy Hűtéstechnika
http://www.orczy.com/

Klíma és hűtéstechnika forgalmazása Budapesten a 8. kerületben. Kerüld el a magas páratartalmat, és szabadulj meg a penésztől!

Orczy Hűtéstechnika
Gold Hőszigetelés
http://www.goldhoszigeteles.com/

Kingstone hőszigetelés a penészesedés ellen. A hőszigetelő rendszerek kialakításának árait megtalálhatja honlapunkon méretek szerint!

Gold Hőszigetelés
Páramentesítő párátlanító
http://www.midea.co.hu/20-midea-paratlanito

Páramentesítő, párátlanító berendezések forgalmazása. Midea páramentesítő készülékek akciós áron.

Páramentesítő párátlanító
Homlokzati hőszigetelés garanciával
http://www.homlokzatihoszigeteles.hu/

Utólagos és homlokzati hőszigetelés garanciával, építőanyag beszerzéssel. A helyszíni felmérés országos szinten ingyenes, az ügyfélszolgálati pontjainkért tekintse meg a honlapunk. Szigetelés, hőszigetelés, kivitelezés

Homlokzati hőszigetelés garanciával
Homlokzati hőszigetelés - az Ön partnere!
http://homlokzatihoszigeteles.hu/

Miért alakul ki penész a falazatunkon? Hogyan kerülhetjük el ezt a jelenséget, mik a feltételei? Erre a kérdésre oldalunk megadja önnek a választ! Számtalan cikket olvashat tudástárunkban!

Homlokzati hőszigetelés - az Ön partnere!
Páramentesítés
http://www.debrecenklima.hu

Páramentesítő készülékek a penészedés ellen, kisebb és nagyobb teljesítményű kivitelben.

Páramentesítés
Hirdetések
Oldal leírása
penesz.wyw.hu: Penész katalógus - penészesedés megelőzése, megszüntetése, páramentesítő gépek, penész és élelmiszer, penészgomba, penészes fal, falak egészségkárosító hatásai.
Gyűjteményünkben 137 válogatott penész témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 137 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15841