Penészesedés megszüntetése > Penész - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Penészesedés megszüntetése > 14 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
penészirtók
http://www.peneszirtok.hu/

Szellőzéssel foglalkozunk rengeteg referenciával és, bármennyire hihetetlen 40 év garanciát vállalunk a munkánkra. A 40 év az a fogyaszóvédelmisek kikótése volt mert mi először véglegeset kináltunk. Szeretnék felkerülni az oldalra úgy érzem van van hozzá fűződő kapcsolatom. Tisztelettel Simon Attila

penészirtók
Allergiadoktor
http://www.allergiadoktor.com/index.php?oldal=kohoges/okok/kornyezeti.html

Szennyezőforrások megszüntetése - légkondicionálók és szellőzőberendezések rendszeres karbantarása - penészedés megszüntetése ...

Allergiadoktor
Épület takarítás
http://www.epulettakaritas.hu/

Minőségi, precíz, és gyors takarítás panel lakásokban és irodákban egyaránt!

Épület takarítás
Új technológia
http://haromgabor.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=15

Függetlenül attól, hogy új építésű-e egy épület, vagy nem, gyakran jelenik meg penész és moha a homlokzatokon. Ennek nem csak esztétikai hátránya van, hanem az egészségre is káros hatása. S mivel a jelenséget okozó mikroorganizmusok a nedvesség hatására szaporodnak el, tartós megoldást kell találni a védekezésre.

Új technológia
Homlokzati hőszigetelés garanciával
http://www.homlokzatihoszigeteles.hu/

Utólagos és homlokzati hőszigetelés garanciával, építőanyag beszerzéssel. A helyszíni felmérés országos szinten ingyenes, az ügyfélszolgálati pontjainkért tekintse meg a honlapunk. Szigetelés, hőszigetelés, kivitelezés

Homlokzati hőszigetelés garanciával
Vizes falak utólagos szigetelése, épületdiagnosztika, hőkép készítés
http://www.hidrofobia.hu

Vizes, salétromos, penészes falak utólagos szigetelése, pince, szuterén és mélygarázs szigetelések kivitelezése, műszeres épületdiagnosztikai mérések elvégzése. Hőtérkép készítés, és szerkezeti elemek U értékének (hőátbocsátási tényezőjének) pontos kimérése. Kiváló referenciák, több mint 10 éves szakmai múlt.

Vizes falak utólagos szigetelése, épületdiagnosztika, hőkép készítés
Faga Signum lapostető szigetelés
http://www.profitetoszigeteles.hu/

Ha lakásának, garázsának sarkában penész "virág" virít bizonyára szeretne tőle megszabadulni. Cégünk profilja lapostetők bitumenes szigetelése. A beázás oka a szigetelőanyag mint minden más is amit rég használunk elkopik , elöregszik és nem képes ellátni eredeti funkcióját. Az állapotfelmérés során pontos szakmai leírást adunk a tető jelenlegi állapotáról és az elvégzendő munkálatokról. Az általunk használt bitumenes szigetelőanyag környezetbarát és ellenáll az időjárás viszontagságainak. További információért kérjük látogasson el weboldalunkra és kérje ajánlatunkat akár a javítással párhuzamosan zöldtető kialakítására is.

Faga Signum lapostető szigetelés
Küzdelem
http://www.penzcentrum.hu/cikk/1013704/1/kuzdelem_a_penesz_ellen_a_szellozte ...

A fűtési szezon beköszöntével a penész elleni harc is megkezdődött a lakásokban.

Küzdelem
Z10 penészeltávolító
http://saratoga.hu/shop_art.php?shop_id=3605&cat=358603

Harcol a penész, alga, mohagomba, zuzmó kialakulása ellen.

Z10 penészeltávolító
Utólagos falszigetelés, injektálás
http://szigeteles.sytes.net

Penészes dohos, gombás falat az elöregedett szigetelés, illetve a nem szakszerű falszigetelés okozza. Utólagos falszigetelés során a fentiekben említett problémák teljes egészében megszüntethetők. Penészes nyirkos falak az égéségre is ártalmasak, ízületi légúti betegségeket okozhatnak. Ezért is fontos hogy a falak szárazak legyenek. Felújítás előtt érdemes egy falnedvesség mérés mert műszeres vizsgálattal megállapítható a fal nedvességtartalma. Vizes falat ha úgymond csak leverjük a vakolatot majd újra levakoljuk nem oldjuk meg a problémát, az új vakolat is fel fog vizesedni. Felújítás előtt ha vizes a fal ellengethetetlen az utólagos fal-víz szigetelés.

Utólagos falszigetelés, injektálás
Penészes, salétromos fal megszüntetése
http://www.izometal2000.hu/

Régi házaknál sajnos gyakran előforduló probléma a falak nedvesedése, penészesedése, salétromosodása. Ennek előidézője a fal porózussága miatt a talajból felszivárgó nedvesség, amelynek az elöregedett szigetelések már nem tudják útját állni. A nedvesség a falban az esztétikai problémákon túl a levegőt nehézzé és penész szagúvá téve a ház lakóinak az arra hajlamosaknál egészségügyi gondokat is előidézhet. Az izometal falszigetelési eljárás lényege, hogy a téglákat összefogó kötőanyag rétegébe rozsdamentes acéllemezeket juttatunk a falba speciális technológiával, ezzel zárva el a felszálló nedvesség útját. Ahol a fal nem alkalmas ennek a módszernek az alkalmazására ott vegyi szigeteléssel szüntetjük meg a problémát.

Penészes, salétromos fal megszüntetése
Környezetbarát penészeltávolítás
http://www.edenkert.hu/elet-mod/wellness/penesz-eltavolitasa-kornyezetbarat- ...

A penész eltávolítása az otthonunkból nagyon idegesítő és látszólag soha nem lehet a végére érni. Bemutatunk néhány ötletet, ami remélhetőleg segít majd megszabadulni a penésztől!

Környezetbarát penészeltávolítás
Hőszigetelő rendszer.hu webáruház
http://hoszigetelorendszer.hu

A Penész kialakulásának megelőzése a megfelelő hőszigetelés választása. A hőhídhatás káros tulajdonságának, látványos és csúnya jelensége a penészgomba. Kiválóan kezelhető a homlokzatok és a tetők rosszul leszigetelt részeit hőszigeteléssel lássuk el. Kérjük szakember segítségét. Látogasson el hozzánk..megéri.

Hőszigetelő rendszer.hu webáruház
Ipari tisztítószer
http://ipari-tisztitoszer.hu/

Professzionális ipari tisztítószerek, takarítókocsik, és takarítógépek forgalmazása!

Ipari tisztítószer
Hirdetések
Oldal leírása
penesz.wyw.hu: Penész katalógus - penészesedés megelőzése, megszüntetése, páramentesítő gépek, penész és élelmiszer, penészgomba, penészes fal, falak egészségkárosító hatásai.
Gyűjteményünkben 137 válogatott penész témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 137 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15841