Megelőzés > Penész - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Megelőzés > 14 weboldal. Kategória leírása: Könnyebb a penészedést tudatosan megelőzni, mint utólag a megjelenő penészt eltávolítani.
Szponzorált linkek
Penészedés ellen hőszigetés
http://energiamindenkinek.hu/hu/teruletek/hoszigeteles/

Ha a szigeteléssel bezárjuk a levegőt a lakásba megszűnik a szellőzés. Ezért fontos a megfelelő szigetelés kialakítása. A hőszigetelés mellett választhatjuk még a hővisszanyerő szellőzés beszerelését, ami tovább növeli a közérzetet és valóban visszaszorítja a penészt.

Penészedés ellen hőszigetés
Légkondi árak, klíma akciók
http://www.tomaklima.hu/

Toma Klíma Kft. klímatechnológia és légkondicionálás. Klímaberendezések értékesítése, klíma tervezés , kivitelezés, ingyenes helyszíni felméréssel. A Toma-Klíma Kft. sokoldalú választékot kínál partnereinek különböző műszaki paraméterekben és kategóriában. Minőségi klímakészülékek értékesítése garanciával. Vállaljuk a nálunk forgalmazott készülékek felszerelését, üzembe helyezését.

Légkondi árak, klíma akciók
Szigeteljen.hu
http://www.szigeteljen.hu/

Szigeteljen.hu Webáruház - Hőszigetelés akció, utólagos szigetelés ...

Szigeteljen.hu
Dryvit hőszigetelés
http://dryvit-szigeteles.hu/

Cégünk 2001 óta foglalkozik utólagos hőszigetelés kivitelezésével, azon belül is a polisztirollapos, közismertebb nevén "dryvit" (a technológiát Magyarországon befuttató cég termékéről kapta a nevét a köztudatban) szigeteléssel. Ezt a technológiát és ennek előnyeit szeretnénk bemutatni az alábbiakban .

Dryvit hőszigetelés
Hőszigetelés
http://www.pannonmuhely.hu/p_szigeteles.html

A környezetvédelmi és gazdaságossági érvek mellett az épületek megfelelő hőszigetelését egyre inkább indokolja Magyarország energiafüggőségének csökkentése is ...

Hőszigetelés
Légkondícionáló
http://www.klimakereso.hu/?utm_source=klikkmania&utm_medium=cpc&utm_campaign ...

Segítünk megtalálni a megfelelőt. Minden amit a klímákról tudnia kell ...

Légkondícionáló
Orczy Hűtéstechnika
http://www.orczy.com/

Klíma és hűtéstechnika forgalmazása Budapesten a 8. kerületben. Kerüld el a magas páratartalmat, és szabadulj meg a penésztől!

Orczy Hűtéstechnika
Kompakt légkondicionáló berendezés
http://www.bacsklima.hu/az-elso-igazi-kompakt-legkondicionalo-berendezes-a-p ...

A páratartalom szabályozásával a tüdő és légúti megbetegedésben szenvedők jó közérzetének biztosítása kiemelkedő jelentőségű. Környezetünk páratartalmának beállítása azért is fontos, mert a páratartalom csökkenésekor gyakran tapasztaljuk, hogy nyálkahártyánk kiszárad.

Kompakt légkondicionáló berendezés
Gold Hőszigetelés
http://www.goldhoszigeteles.com/

Kingstone hőszigetelés a penészesedés ellen. A hőszigetelő rendszerek kialakításának árait megtalálhatja honlapunkon méretek szerint!

Gold Hőszigetelés
A megoldás a páraszabályozott szellőztetés
http://www.lakasszellozes.hu/peneszmentesites/paraszabalyozott-szelloztetes

Folyamatos, gyakorlatilag érzékelhetetlen légmozgást hozunk létre a lakásban, hogy az elszívott párás, szennyezett levegő helyére friss levegőt hozzunk! A kinti hideg levegő beérkezve a lakásba felmelegszik, ezzel a relatív páratartalom lecsökken, emiatt a harmatponti felületi hőmérséklet is csökken, így a levegőből már nem csapódik ki pára. Ugyanakkor az érzékelhetetlen légmozgás is ezt akadályozza meg, hiszen nem „áll meg” a levegő a sarkokban.

A megoldás a páraszabályozott szellőztetés
Hőszigetelés-Szigetelés
http://hoszigeteles-szigeteles.com/hoszigetelo-rendszer

Hőszigetelő anyagok forgalmazása, értékesítése. Hőszigetelő rendszerek nagy választékban.

Hőszigetelés-Szigetelés
Pinceszigetelés
http://www.aquaseal.hu/megoldas-ajanlo/pinceszigeteles.html

www.aquaseal.hu - Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Pinceszigetelés
Hőszigeteljen a penészedés ellen
http://hoszigeteles-auracolor.hu

A falak penészedése megelőzésének egyik legjobb módja a megfelelő hőszigetelés. Ez meggátolja a páralecsapódást, így a penész sem alakulhat ki. Vállalkozásunk belső és külső hőszigetelési munkálatokat illetve padlásszigetelést vállal korrekt áron és gyors határidővel.

Hőszigeteljen a penészedés ellen
MAGYAR-Festék kft
http://magyarfestek.hu/hoszigetelo-rendszer

Polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek forgalmazása a hőhidak és a penészesedés kiküszöbölésére. Óriási választék, házhoz szállítás saját futár autóinkkal.

MAGYAR-Festék kft
Hirdetések
Oldal leírása
penesz.wyw.hu: Penész katalógus - penészesedés megelőzése, megszüntetése, páramentesítő gépek, penész és élelmiszer, penészgomba, penészes fal, falak egészségkárosító hatásai.
Gyűjteményünkben 137 válogatott penész témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 137 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15841