Kereskedelem > Penész - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kereskedelem > 12 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
LevegőDoktor
http://www.levegodoktor.hu/index.htm

A LevegőDoktor egészséges levegőt biztosít az Ön és környezete számára.

LevegőDoktor
Harmatpont
http://www.harmatpont.hu/

A Harmatpont-Szárítástechnika Kft. ipari szárítással, nedvességelvonással, és páratartalom-szabályozással foglalkozó szolgáltató cég. Tevékenységi körébe tartozik a nedvességgel, magas páratartalommal kapcsolatos problémák megoldása és az ezzel kapcsolatos tanácsadás.

Harmatpont
Elektromos páramentesítő készülék
http://www.klimaker.hu/paratlanitok.html

A páramentesítő, vagy párátlanító készülék kivonja a levegő felesleges nedvességtartalmát, ezzel kellemesebb életkörnyezetet teremt. A párátlanító működési elve a hűtve szárítás. A levegőt egy adott hőmérséklet alá hűti (telítettségi hőmérséklet), aminek következtében annak páratartalma kondenzvíz formájában kicsapódik. A készülék elektromos árammal működik, a nedvességet a levegő fizikai tulajdonságának (hőmérséklet) megváltoztatásával vonja ki. A lehűtött levegőt a készülék vissza is melegíti, így a helyiségben a hőmérséklet csökkenését nem idézi elő. A kondenzvizet a tárolótartályába gyűjti össze, melyet rendszeresen üríteni kell.

Elektromos páramentesítő készülék
Forgalmazott párátlanítók
http://www.alfa-klima.hu/paratlanito/

Párátlanítás, páramentesítés, levegőszárítás, légszárítás.

Forgalmazott párátlanítók
minus-celsius.hu
http://www.minus-celsius.hu/

A klímatechnika, valamint az ipari-, és kereskedelmi hűtéstechnika területén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezésen, kivitelezésen, értékesítésen keresztül a karbantartásig, javításig.

minus-celsius.hu
Globál Gépész Kft
http://www.globalgepesz.hu/

Aereco higroszabályozású légtechnikai rendszer tervezése és forgalmazása Békés, ill. Csongrád megyében.

Globál Gépész Kft
AURO penész eltávolító
http://www.auro.hu/html/egyeb.php

Kiváló páraáteresztő képességű. Mész, cement vakolatokon is használható. ..

AURO penész eltávolító
Szellőztető
http://www.szellozesinfo.hu

www.szellozesinfo.hu - Szellőztető rendszerek, ventilátorok, fűtőelemek és légkondícionálók, párásítók és páramentesítők, központi porszívók és egyéb berendezések kedvező áron.

Szellőztető
AURO Pur-san3
http://fenntarthato.hu/epites/Members/auro/auro-penesz-ellen

Az AURO Penész eltávolító ph-semleges, oldószer,- és klórmenetes, nem maró hatású. Bel-, és kültérben egyaránt használható, vizes helyiségekben, csempére, falra, fára és műanyagra. Érzékeny felületen használat előtt nem feltűnő helyen ellenőrizzük, nem okoz-e elváltozást. A fertőtlenítő hatású aktív-gélt felszórjuk felületre és legalább egy óráig rajtahagyjuk, erős penészesedés estén akár hosszabb ideig is (pl. egész éjszakán át). Ezt követően puha kefével, vagy szivaccsal áttöröljük, így mind a penészmaradványok, mind a gél maradéktalanul leoldódik a felületről. Végül nedves szivaccsal, vagy kendővel töröljük át a felületet.

AURO Pur-san3
Légtechnika
http://www.bertalan-klima.hu/index.php?page=legtechnika&lang=hu

Szobák egyedi- vagy csoportos hűtése, illetve hőszivattyús fűtése, belső keringtetésű SPLIT, vagy DUAL hűtőkészülékek beszerelésével.

Légtechnika
Légtisztító és szagtalanító
http://legtisztito.eu

Levegő tisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket.

Légtisztító és szagtalanító
Auro penészgátló, penészeltávolító
http://www.auro.hu/hu/peneszeltavolito-peneszgatlo/

Az AURO nagy hatékonyságú penészeltávolító és penészölő családja olyan környezetkímélő és klórmentes megoldás, amely rövid idő alatt ismét egészséges levegőt varázsol otthonába. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó AURO penészeltávolító és penészgátló termékei hatékonyan és tartósan távolítják el a penészfoltokat bármilyen felületről.

Auro penészgátló, penészeltávolító
Hirdetések
Oldal leírása
penesz.wyw.hu: Penész katalógus - penészesedés megelőzése, megszüntetése, páramentesítő gépek, penész és élelmiszer, penészgomba, penészes fal, falak egészségkárosító hatásai.
Gyűjteményünkben 137 válogatott penész témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 137 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 15841